CASE: Chello's

Chello's er et pizzaria med fokus på italienske råvarer af bedste kvalitet og sammensætninger. Chello's har et hyggeligt miljø, hvor kunderne kan nyde sine pizzaer eller sandwiches.
Hus Chello's havde man brug for borde, som kunne sættes sammen på forskellige måder, så der både er plads til små og store fællesskaber. Derudover var det vigtigt at skabe "varme" og hygge i lokalerne, som skulle virke mere velkommen.

Chello's holder til på Vesterbrogade overfor Ceres Byen i Aarhus. Deres indretning har fokus på det rå kombineret med noget herskabligt såsom stuk. 
   
Vi kiggede derfor forbi for at måle op, beregne antal og størrelse samt vurdere hvilken behandling, der ville passe bedst ind i stilen.

Sammen med ejeren Marcel kom vi frem til firkantede sildebensborde i rustik olie med en størrelse på 80x80 cm. Det gav mulighed for at sidde 2 sammen, men også sammensætte bordene så der var plads til større fællesskaber. På samme tid vil træet passe med de rå murersten og sildebensmønsteret med det herskablige.

Chellos interior

Den slidstærke olie gør, at bordene nemt kan tørres af, selvom kunderne spilder på dem. De 10 borde passer perfekt ind i indretningen, så der er en god stemning hos Chellos når kunderne sidder og spiser de lækre italienske pizzaer.

Bordene har også fået ens stel til bordpladerne, så de passer til størrelsen og bevarer det eksklusive look, men stadig holder fokusset på bordpladen.

Tak for et fedt samarbejde! 

← Ældre opslag