Hvad er strum.?

strum. er en nytænkende møbelvirksomhed som vil tilbyde nye designs og produkter som vil give dit hjem en ny attitude.

Hej og velkommen til vores nye side! Vi er to gutter som godt kan lide udfordringer. Det betyder, at da vi selv hver især fik lejlighed, så havde vi et ønske om at sætte vores eget præg i vores nye hjem. Mange vælger i dag at købe møbler fra store kæder, hvis produkter ofte har mangel på personlighed. Derfor tog vi en beslutning om at lave vores egne borde for at se hvor stor en forskel det fik på vores hjem. Altså møbler lavet med omhu og tålmodighed. Det har gjort, at vi har fået en passion og lyst for indretning og design, samt håndværk. Da vi fik meget positiv respons og efterspørgsel på vores borde, besluttede vi os for starte strum.
strum. er anderledes, da du selv er med til at tage beslutninger og får et møbel helt efter dine behov og ønsker. De behov og ønsker giver dit hjem en personlig karakter.
 
Vi arbejder hårdt på at udvikle og teste nye metoder og designs. Hovederne er fyldte med idéer og mål, vi gerne vil opnå. Vi er altid friske på at lære mere og prøve nyt. Det er bl.a. også det vi har brugt det sidste lange stykke tid på; finde nye og mere effektive metoder, nye designs, og sidst men ikke mindst, bedre resultater.
 
Hvad du kan forvente af os. Hos os kan i forvente direkte og personlig kontakt. Vi vil gerne involvere vores kunder i processen og vil derfor altid holde jer som kunde opdateret omkring deres håndlavet møbler.
Vi stræber efter at levere et tilfredsstillende resultat som ikke skuffer. Det er ekstremt vigtigt for at os kunden er mindst lige så glad for deres nye møbel som vi er. Det er jo trods alt kunden som skal have det stående.
Igennem strum. kan du forvente mange spændende ting og ikke kun håndlavet borde. Vi har mange idéer og vil derfor ikke kun binde os til borde.
 
Vi glæder os meget til fylde jeres hjem med dejlige møbler! Følg med her på vores blog og på vores instagram for inspiration og tips!
 
Rigtig god dag derude ✌️
 
Daniel & Nicklas
strum.

Nyere opslag →Skriv en kommentar