Ofte stillede spørgsmål

Hos strum. bruger vi primært egetræ. Alt træ er selvfølgelig ovntørret og beregnet til møbelbrug. Desuden kommer alt træ fra bæredygtigt skovbrug.

Da vores borde er lavet i massivt træ, kan det ske at træet arbejder. Det betyder at små mellemrum kan forekomme.Dette er helt normalt og kommer oftest i forbindelse med at temperaturskift og luftfugtighed.

Hvis bordet har fået olie anbefaler vi vores Rubio Monocoat Surface Care eller Soap til dagligdagen. Til jævnlig vedligeholdelse af oliens Nano-effekt anbefales Rubio Monocoat Refresh Eco, hvilket sprøjtes på 1-2 om måneden eller når bordet føles tørt.

- Hvis bordet har fået lak, kan man slibe overfladen med fint sandpapir (k240) og derefter komme et lag mat klar lak ovenpå. Dette bør kun gøres hvis bordet har fået slitage.

- Læs mere om vedligeholdelse her.

Vi bruger udelukkende kun Rubio Monocoat til oliebehandling af vores borde. Olien er miljøvenlig (0% VUC) og uden vand og opløsningsmidler. Læs mere om olien her.

Selvom vi bruger en ekstrem slidstærk og vandafvisende olie/lak, skal man huske på at bordet er lavet af træ. Vi kan derfor ikke garantere med 100%, at bordet ikke vil tage imod væske. Sørg for at vedligeholde olie- eller lakbehandlingen.

Bordene vil blive leveret af vores samarbejdspartner. Du vil modtage en SMS når de har modtaget bordet, samt blive informeret om leveringsdato. Du vil blive kontaktet igen 30-60 minutter inden levering.Indbæring er inkluderet i prisen til og med 2. sal i etageejendomme. Derefter vil der komme et tillæg på 300,- pr. ekstra etage. Dette tillæg vil dog ikke pålægges, hvis der er elevator hvori varen kan være.

- Et strum. spisebord er som regel 71 cm fra gulv til bunden af bordpladen. Til toppen af bordpladen er der 75 cm

- Et strum. sofabord er 46 cm fra gulv til bunden af bordpladen. Til toppen af bordpladen er der 50 cm.

Du/I er meget velkommen til at aftale en tid, hvor du/i kan kigge forbi vores værksted i Hasselager. Kontakt os på info@strum.dk eller 30148787

Vi har altid en estimeret leveringstid på hjemmesiden. Du vil modtage en ordrebekræftelse ved bestilling og igen modtage en mail cirka 1-2 uger før leveringsugen.

Ja og nej. Vi kan lave et bord i lige det mål du ønsker og stort set også i lige den farve du ønsker. Farven kræver dog en reference i form af et billede eller lignende.- Vi laver kun produkter ud over vores sortiment til erhvervskunder.

Ja, det gør vi også! Kontakt os endelig og fortæl os om jeres ønsker, så tager vi et kig på det!