Om os

Strum. er et møbelfirma, der vil skabe personlighed i de danske hjem. Med fokus på det unikke og personlige vil strum. være med til at skabe et hjem, som afspejler dig. Et hjem, som du ikke ser andre steder. Dette kan lade sig gøre ved strums personlige og håndlavede møbler, der ved vores mange muligheder passer til lige præcis din stil. Et unikt hjem skal ikke koste det hvide ud af øjnene og det vil vi hos strum. gøre dig opmærksom på. Med samme høje kvalitet kan du nyde dit personlige møbel i mange år. “Vi stræber efter at lave fede møbler som passer til flere forskellige målgrupper. Vi har begge selv stået i situationen hvor vi gerne ville have fede møbler i hjemmet, men det kan hurtig blive en dyr omgang. Derfor har vi skabt strum.” 

- Daniel & Nicklas

trustpilot image 4.6 Stjerne pĂĄ Trustpilot

Vores historie

Strums historie starter i Solbjerg syd for Aarhus. Her starter Nicklas og Daniel deres rejse på Nicklas' morfars værksted. Her bliver de første borde til. En rejse som skulle vise sig at være vildere og ikke mindst hårdere end forventet.

Fra råmaterialer til møbler

Med en passion for at skabe bliver Strum en virksomhed hvor rå materialer bliver til møbler som ikke kun har en vigtig funktion i danskernes hjem, men også bliver et æstetisk objekt.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os!

Kontakt os pĂĄ:

Mail: info@strum.dk
Tlf: +45 30148787

Følg os på Facebook og Instagram!

trustpilot image 4.6 Stjerne pĂĄ Trustpilot